U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoruitservice is trotse partner van

Verzekering ruitschade

Autoruitschade is altijd vervelend. Of je nu verzekerd bent of niet, bij ons kun je altijd terecht voor de reparatie of het vervangen van de autoruit. En, indien nodig, helpen we je met de afhandeling van de verzekering.

Heb je een ruitschade verzekering?

Als je bent verzekerd tegen ruitschade of je rijdt in een leaseauto, is het repareren of vervangen van de ruit meestal gratis. In sommige gevallen betaal je alleen een eigen risico. Bij sommige verzekeringen valt alleen schade aan de autoruiten onder de verzekering, terwijl een andere verzekering ook het panoramadak of schade aan de koplampen verzekert.

Als je een WA-verzekering hebt, kun je ervanuit gaan dat de schade aan de autoruit niet wordt vergoed door de verzekering. Afhankelijk van de soort schade en de toedracht, wordt het wel vergoed vanuit de WA+-verzekering.

Weet je niet welke autoverzekering je hebt en of je verzekerd bent tegen ruitschade? Wij helpen je graag met het uitzoeken!
Insurance broker is recommending auto accident insurance to clients.

Verzekeringsmaatschappijen waarmee we samenwerken

Wij werken samen met de volgende verzekeringsmaatschappijen:
Logos verzekeringmaatschappijen Bathoorn

Heb je geen ruitschade verzekering?

Als je alleen een WA-verzekering hebt of de verzekering dekt de kosten voor de reparatie niet, dan zul je zelf moeten betalen voor de kosten voor de reparatie. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit het liefst zo lang mogelijk uitstelt. Maar wanneer is het van belang om een ruitreparatie uit te voeren?

Als een sterretje niet vertakt is, mag je hier volgens de wet mee doorrijden. Niet alle ruitschade hoeft gerepareerd te worden. Toch is het wel raadzaam om een sterretje te laten repareren. Dit voorkomt namelijk dat het sterretje door omstandigheden barst. Als het sterretje is gebarsten, is de kans groot dat de autoruit vervangen moet worden. De kosten voor het vervangen van de autoruit liggen een stuk hoger dan de kosten voor het repareren van een sterretje. Als het sterretje is gebarsten, is de kans groot dat de autoruit vervangen moet worden. De kosten voor het vervangen van de autoruit liggen een stuk hoger dan de kosten voor het repareren van een sterretje.

De kosten voor het repareren van een ster zijn bij ons €65 (excl. btw).
Serviceman in workshop fixing broken car window with vacuum filler

Bathoorn helpt je!

Of je nu een verzekering hebt voor glasschade of niet, wij staan voor je klaar. We kunnen je ondersteunen in de afhandeling van de verzekeringskwestie en kijken met je mee wat er binnen jouw budget mogelijk is.

Duurt de reparatie langer? Dan krijg je van ons kosteloos passend vervangend vervoer mee.

Heb je autoruitschade?

Bij Bathoorn repareren en vervangen we de ruit snel en professioneel.