U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoschade is trotse partner van

Auto laten polijsten

Kleine krasjes door bijvoorbeeld de sleutels laten verwijderen? Het kan voordelig met polijsten bij Bathoorn in Roden.

Wanneer is auto polijsten de oplossing?

Wanneer de krasjes de lak licht beschadigd hebben, is het vaak eenvoudig te herstellen. In sommige gevallen hoeft er niet eens spuitwerk aan te pas te komen en kunnen de krasjes hersteld worden door polijsten. Dit is een snelle en voordelige manier van schadeherstel!

Of polijsten een oplossing is, is afhankelijk van de diepte van de krassen. De diepte van de kras bepaalt of er wel of niet gespoten hoeft te worden. Als de kras niet te diep is, kan polijsten de juiste oplossing zijn.

Autolak bestaat uit meerdere lagen:

1. De grondlaag

De grondverf zorgt ervoor dat het metaal van de carrosserie niet gaat roesten.

2. De kleurlak

De kleurlak wordt in meerdere lagen aangebracht, zodat de lak extra sterk is.

3. De blanke lak

De blanke lak wordt aangebracht over de kleurlak.

professional mechanic using a power buffer machine for cleaning headlights

Wanneer krassen laten polijsten?

Als alleen de bovenste laklaag is beschadigd, is dit eenvoudig te herstellen. Hoe weet je of de beschadiging alleen in de bovenste laklaag zit? Dit kun je teksten door de kras een beetje nat te maken. Zie je de kras dan nog? Dan zit de beschadiging dieper en zijn er meerdere laklagen beschadigd. In alle gevallen kun je de auto het beste bij ons langsbrengen.

Wacht niet te lang met het laten polijsten van krassen. Het kan zijn dat de kras zo diep is dat deze ervoor zorgt dat onderliggende grondlagen zichtbaar worden. Deze grondlagen zijn niet goed bestand tegen bepaalde weersomstandigheden, wat bij langdurige blootstelling kan zorgen voor roest.

Polijsten bij spotrepair

Moet er een deel van de auto worden gespoten, dan zal dat veel meer glanzen. Daarom polijsten wij altijd de hele auto als er een deel gespoten moet worden. Zo zie je het verschil tussen nieuwe en oude lak niet meer!

Wat kost het laten polijsten van de auto?

De kosten voor polijsten van de auto zijn afhankelijk van de grootte en diepte van de kras. We moeten eerst bekijken of polijsten mogelijk is. Is dat het geval, dan zullen we een kostenberekening maken. We geven je vooraf altijd een duidelijke prijsindicatie en gaan alleen aan de slag als jij daarmee akkoord gaat.

Wat kost het laten polijsten van de auto?

Spotrepair

Spotrepair is het plaatselijk herstellen van de schade. Dit kan ingezet worden bij deukjes, krassen of lakschade zonder dat er grote delen van de auto gespoten hoeven te worden.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een geschikte methode om deuken te herstellen waarbij de lak nog intact is. Er hoeft dan niet opnieuw gespoten te worden, wat scheelt in tijd en kosten.

Maak direct een afspraak voor het laten polijsten van de auto bij Bathoorn in Roden.

We helpen je zo snel mogelijk weer op weg!

Bathoorn

Terugbelverzoek