U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoschade is trotse partner van

Autoschadeherstel

Autoschade? Wij helpen je binnen no-time weer de weg op!
  • Schadeherstel voor alle merken en types
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Erkend schadeherstel
  • 4 jaar garantie op werkzaamheden

Autoschade zo hersteld!

Heb jij autoschade? Dat is vervelend! Met sommige schades kun je nog wel even doorrijden, maar met andere schades moet je direct naar de garage. Wij zijn er voor alle schades aan alle auto’s. Van moderne auto tot oldtimer, wij helpen jou zo snel mogelijk weer op weg.

Autoschade en de verzekering

Heb je schade gereden en wordt dit via de verzekering vergoed? Dan kun je bij ons terecht voor het herstelwerk! Wij werken samen met veel verschillende verzekeringsmaatschappijen. Je kunt bij ons ook terecht voor het herstellen van autoschade als je niet bent verzekerd.

Bumper reparatie

Heb je een paaltje geraakt of de stoep lager ingeschat dan deze was? Schade aan de bumper komt regelmatig voor. Wij kunnen lichte en zware bumperschade repareren aan alle types en soorten bumpers.

Velgen reparatie

Heb je iets te strak ingeparkeerd of ben je langs een stoeprand geschuurd met de velg? Als de velg beschadigd is, is het belangrijk om deze te laten herstellen om corrosie te voorkomen.

Hagel- en stormschade

Heeft je auto het zwaar te verduren gehad tijdens een hagelbui of een storm? Dit kan zorgen voor deuken en krassen in de lak. Hagel- en stormschade kunnen we vaak verhelpen met uitdeuken.

Koplampen schade

Heb je een botsing gehad of zijn de koplampen door weersinvloeden dof geworden? Om te zorgen dat je goede zichtbaarheid hebt tijdens het rijden, is het belangrijk om schade aan koplampen te herstellen.

Lakschade (door vogelpoep)

Ben je langs een struik gereden of heeft er een vogel op je auto gepoept? Schade aan de lak is zo gemaakt. Of het nu grote of kleine lakschade is, wij kunnen het professioneel voor je verwijderen.

Interieurherstel

Zitten er krassen op het dashboard, gaatjes in de bekleding van de autostoelen of slijtage aan het stuur? Om het beschadigde interieur van de auto weer te herstellen kunnen wij het cosmetisch herstellen.

Wild schade

Heb je een aanrijding gehad met een dier? Dan kun je behoorlijk wat autoschade hebben opgelopen! Wij zijn er voor het herstel van jouw auto na een aanrijding met een dier. Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen met de afhandeling van de verzekering.

Reparatie & schadeherstel

Autoschade is altijd vervelend! Of het nu gaat om kleine schade door een hagelbui of grote schade door een aanrijding. In alle gevallen wil je natuurlijk dat de schade zo snel en goed mogelijk hersteld wordt. Zo ziet de auto er niet alleen weer netjes uit, maar kun je ook weer veilig de weg op! Bij de schadeherstellers van Bathoorn is jouw auto, bus, caravan of ander voertuig in goede handen. Onze schade-experts helpen je zo snel mogelijk weer op weg!

Autoschade herstel met originele onderdelen

Wij proberen autoschade altijd zoveel mogelijk te herstellen met originele auto-onderdelen. Wil jij liever dat we alternatieve onderdelen gebruiken? Bijvoorbeeld om kosten te besparen? We kunnen dan gebruik maken van gereviseerde onderdelen of auto-onderdelen van alternatieve merken.

Gediplomeerd en gecertificeerd

Om jouw autoschade te herstellen zijn wij van Bathoorn gediplomeerd en gecertificeerd. We zijn FOCWA gecertificeerd. Dit betekent dat je op de uitgevoerde werkzaamheden altijd 4 jaar garantie krijgt. Ook zijn we ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en hebben we een NEN 3140 certificering voor het herstel van elektrische auto’s.

Voor wie doen wij schadeherstel?

We zijn er voor het herstel van autoschade voor iedereen! Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Ook schadeherstel aan bedrijfswagens, bestelbussen en bedrijfsbussen kunnen wij regelen.

Wij repareren alle merken en zijn daarbij niet speciaal gebonden aan een bepaald merk. Welk automerk je ook hebt, bij ons kun je terecht!

Bathoorn

Terugbelverzoek