U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoschade is trotse partner van

Koplamp reparatie

Goede verlichting is belangrijk voor de veiligheid tijdens het rijden, voor jezelf en voor de andere weggebruikers. Koplampen worden beschermd door kunststof, maar dit kan na verloop van tijd dof worden of stuk gaan door een botsing. Wij zorgen voor de koplamp reparatie.

Doffe koplampen

Doffe koplampen zorgen ervoor dat je zicht wordt verminderd en dat je auto minder zichtbaar is op de weg. Doffe koplampen kunnen ook een apk-afkeurpunt zijn. Koplampen worden gemaakt van een transparante kunststof met een coating laag. Deze coating dient als bescherming van de kunststof. Door weersinvloeden en uv-straling van de zon kan de kunststof bescherming van de koplamp dof worden, beschadigd raken of verkleuren.

Doffe koplampen herstellen

Er zijn verschillende manieren waarop doffe koplampen hersteld kunnen worden. Bij polijsten wordt de buitenkant weer vlakgemaakt. In sommige gevallen is dit voldoende. Als de coating laag niet te herstellen is, wordt deze opnieuw aangebracht. Dit is de meest gebruikte methode voor het herstellen van doffe koplampen. Mocht ook dit niet afdoende werken, dan kan de koplamp worden geschuurd en wordt het opnieuw gespoten. Deze methode zorgt voor een hogere krasvastheid en geeft een dikkere laag dan bij alleen het aanbrengen van een nieuwe coating laag.
Koplamp Tesla

Barst in koplamp repareren

Als er krasjes op de koplamp zitten of de koplampen zijn dof geworden, dan kunnen we dit door het te polijsten oplossen. Zit er een barst of een scheur in de koplamp? Dan is het meestal niet te herstellen en zal de koplamp vervangen moeten worden.

Maak direct een afspraak voor koplampen reparatie bij Bathoorn in Roden!

We helpen je zo snel mogelijk weer op weg.

Bathoorn

Terugbelverzoek