U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoschade is trotse partner van

Spotrepair

Spotrepair wordt steeds populairder voor klein schadeherstel. Bij spotrepair wordt een kleine schade plaatselijk hersteld, zonder dat grotere delen opnieuw gespoten moeten worden. Niet alleen is het een snellere methode van schadeherstel, maar ook een stuk voordeliger!

Wat kan er allemaal gerepareerd worden met spotrepair?

Spotrepair is een veel gebruikte methode voor het herstellen van lakschade, maar kan ook gebruikt worden bij andere schades die niet groter zijn dan een A4’tje.

Bumperherstel

Als de schade aan de bumper niet groter is dan een A4’tje, kan het herstel vaak worden gedaan met spotrepair. Dan wordt alleen de kras, deuk, beschadiging of schaafplek hersteld.

Hagel- en stormschade herstellen

Bij kleine schades door hagel of storm kan de spotrepair methode ingezet worden. Het grote voordeel is dat er dan geen volledige plaatdelen gespoten hoeven te worden.

Interieur herstel

Gaatjes en kleine scheurtjes in het dashboard en in de bekleding, kunnen worden hersteld met de spotrepair methode.

Lakschade

Kleine schade in de lak kan worden hersteld door middel van spotrepair. Als de lakschade niet groter is dan een A4’tje, is dit een snelle en voordelige methode.

Velgen herstellen

Bij kleine schade aan de velgen, kan spotrepair een passende methode zijn voor het herstellen van de schade.

Hoe werkt spotrepair?

Spotrepair is plaatselijk herstel van een schade, bijvoorbeeld lakschade. De nieuwe lak wordt plaatselijk aangebracht zonder dat er kleurverschil optreedt. Soms kan het zijn dat een aangrenzend deel van de lak ook meegespoten wordt om kleurverschil te voorkomen.

Het beschadigde deel van de auto wordt geschuurd

De auto wordt afgedekt, zodat er geen verf op andere delen van de auto terecht komt

Er wordt een laag grondverf op het schadedeel gespoten

Met een speciale UV-lamp wordt gezorgd dat de aangebrachte verf snel droogt

Met een speciale kleurenscanner wordt de kleur van de verf bepaald

De laklagen worden aangebracht en gedroogd met de UV-lamp

Krassen herstellen met spotrepair

Kleine en oppervlakkige krassen komen veel voor. Autosleutels, takken en stoepranden zijn veelvoorkomende oorzaken van krassen. Wanneer de krassen niet te groot zijn en de onderliggende laklaag nog intact is, kunnen de krassen met spotrepair hersteld worden. Spotrepair voor het herstellen van krassen is een snelle en voordelige manier!

Andere methodes voor schadeherstel

Is de schade te groot voor spotrepair? Dan zijn er andere methodes voor het herstellen van de schade.

Uitdeuken zonder spuiten

Zit er een deuk in de auto, maar is er geen beschadiging aan de lak? Dan kunnen we de auto herstellen door uitdeuken zonder spuiten.

Polijsten

Wanneer de lak dof wordt of er zitten kleine krasjes in de lak, kan polijsten een passende herstelmethode zijn. Krasjes die wel met het blote oog te zien zijn, maar die je niet voelt zijn door polijsten goed weg te werken.

Spotrepair is het plaatselijk herstellen van kleine schade aan de auto met behulp van speciaal gereedschap, verf en materialen. Het grote voordeel is dat er grote delen van de auto opnieuw gespoten hoeven te worden. Dit scheelt in tijd en kosten, waardoor spotrepair een snelle en voordelige manier van schadeherstel is.

 

Spotrepair is een snelle en voordelige manier van schadeherstel. Omdat er geen grote oppervlakten opnieuw gespoten hoeven te worden, duurt de reparatie minder lang. Dit zorgt voor een kostenbesparing. Daarnaast wordt spotrepair door één schadehersteller uitgevoerd. Dit levert ook een kostenbesparing op.

 

Spotrepair is mogelijk als de schade niet groter is dan een A4’tje. Bij kleine deukjes en oppervlakkige krassen, kan spotrepair ingezet worden als herstelmethode.

 

Maak direct een afspraak voor spotrepair bij Bathoorn in Roden.

Wij helpen je zo snel mogelijk weer op weg!

Bathoorn

Terugbelverzoek