U bevindt zich hier:

Bathoorn is trotse partner van Schadenet, Autohopper & Glassdrive.

De geschiedenis van Bathoorn Autoschade

In 1968 beginnen Henk en Janna Bathoorn hun eigen bedrijf in autoschadeherstel. Eerst in de schuur van Henk zijn vader, later in Roderwolde waar een woning met werkplaatsruimte was aangekocht. Al snel hebben Henk en Janna personeel en willen graag verder groeien. Omdat dit vanwege vergunningen op die plek niet mogelijk is, is een verhuizing nodig.
In 1975 wordt er een nieuw pand gebouwd op het industrieterrein Bitseveld in Roden, waar het autoschadebedrijf naar verhuist. In 1976 bouwen ze een woonhuis voor het bedrijfspand en zijn ze een van de eerste bewoners van het industrieterrein.
In 1985 wordt het pand verder uitgebreid.Als in 1999 zoon Dick Bathoorn onderdeel van het bedrijf wordt, wordt een deel van het naastgelegen pand gekocht en wordt er nog een stuk bij gebouwd. In 2000 is het pand van 750m2 uitgebouwd tot 1600m2.Al vanaf het begin is Bathoorn onderdeel van Schadenet, wat eerder Strak & Stralend heette.


Ga naar Bathoorn Autoschade

Schadeherstel auto in 1968
Op kantoor in 1975 1

De geschiedenis van Bathoorn Autoverhuur

Sinds 2019 is Bathoorn onderdeel van Autohopper. Voor die tijd verhuurde Bathoorn al wel losse voertuigen, maar sinds de samenwerking met Autohopper is het verhuren van auto’s geprofessionaliseerd.
Sinds februari 2021 is er naast de vestiging in Roden ook een vestiging in Groningen geopend voor de verhuur van auto’s. Dit heeft de mogelijkheid tot verhuur voor de zakelijke markt verder geopend.


Ga naar Bathoorn Autoverhuur