U bevindt zich hier:

Bathoorn is trotse partner van Schadenet, Autohopper & Glassdrive.

Flexibel en klantgericht

Ondanks dat vrijwel ieder bedrijf vertelt hoe klantgericht ze zijn, moet dit niet ongenoemd blijven bij Bathoorn. Een klantgerichte dienstverlening is namelijk waar het allemaal om draait, zowel bij Bathoorn Autoschade als bij Autoverhuur. Deze dienstverlening heeft in de loop van de jaren gezorgd voor een trouwe klantenkring die met alle schades direct naar Bathoorn gaan.
Waar kun je aan zien dat Bathoorn zo flexibel en klantgericht is?

Moet je wat langer wachten of heb je geen tijd om te wachten, dan krijg je altijd passend vervangend vervoer mee. Helemaal gratis, je betaalt alleen voor de brandstofkosten. ‘Passend’ gaat ver. Kwam je in een bus of rijd je automaat? Dan zorgen we er, indien mogelijk, voor dat je in zo’n zelfde voertuig rijdt.

Rijd je schade op zaterdag om 20.00? Schroom dan niet om Bathoorn te bellen! We komen direct in actie, zorgen ervoor dat jij niet in de kou staat en denken direct mee in de mogelijke oplossingen.

Reed je laatst in een fijne huurauto en zou je deze graag opnieuw willen huren? Neem dan contact met ons op. Als de auto nog beschikbaar is, regelen wij voor je dat je die op het gewenste moment kunt halen.

Sponsoring

Bathoorn is actief in de sponsoring van de wielersport. Zo zijn onder andere de Wielermeerdaagse Noordenveld Westerkwartier en de Noordelijke Wielervereniging Groningen door Bathoorn gesponsord.