U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Autoverhuur Groningen

Wil jij een auto of een busje huren in Groningen of omgeving? Wij hebben het perfecte voertuig voor jou! Van compacte stadsauto’s tot ruime SUV’s en bestelbusjes tot 6-persoons busjes. Waar jij ook een huurauto voor nodig hebt, wij hebben de oplossing.

Zomerpakket

Het is weer tijd voor de zomer! Het zonnetje schijnt, de temperaturen lopen op en de zomervakantie komt steeds dichterbij. Ga jij op reis tussen 1 juni en 30 september? Maak dan gebruik van het zomerpakket: Dubbele kilometers & een extra bestuurder.

Auto huren in Groningen

Heb je een huurauto nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor autoverhuur in Groningen, Roden en omstreken. Je huurt bij ons altijd een jonge en luxe auto tegen scherpe all-in tarieven.

Auto huren voor een bepaalde periode

Ben je op zoek naar een huurauto voor een bepaalde periode? Bij ons huur je een auto voor een dag, een week of zelfs een maand. De periodes voor het huren van een auto zijn flexibel. Wil je een auto huren voor een langere periode, dan is shortlease voor jou misschien de juiste oplossing.

Auto huren voor vakantie of verhuizing

Wil je met de auto op vakantie? Dan kun je bij ons in Groningen of Roden een auto huren. We hebben auto’s met trekhaken, ruime auto’s voor extra comfort en van alle gemakken voorzien. Heb je een auto nodig voor een verhuizing? Dat kan ook bij ons! Heb je meer ruimte nodig? Huur dan een busje.

Autoverhuur in alle soorten en maten

Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime SUV voor het hele gezin, wij hebben alle soorten auto’s in de verhuur. Wil je liever een elektrische auto? Ook dat kan! Bij Bathoorn hebben we elektrische auto’s in de verhuur met een grote actieradius voor langere afstanden.

Direct huren

Bij Bathoorn Autoverhuur kun je alles makkelijk en snel online regelen.

Selecteer de auto of bus die je graag wilt huren

Geef aan of je de auto of bus in Roden of Groningen wilt ophalen

Selecteer de data van de huur

Selecteer eventuele extra’s

Vul je persoonlijke gegevens in

Je ontvangt een mail en binnen 24 uur nemen we contact met je op

Autohopper mobile 3

Busje huren in Groningen

Heb je een busje nodig? Of je nu op zoek bent naar een bestelbusje, verhuisbusje, bakwagen of ruime 9-persoons bus, bij Bathoorn Autoverhuur in Groningen en Roden hebben we het allemaal. Luxe busjes tegen scherpe all-in tarieven.

Busje huren voor vakantie of verhuizing

Wil je een busje huren om mee op vakantie te gaan? Of wil je een busje huren om grote spullen te vervoeren bij de verhuizing? Huur dan een busje bij ons. Wij hebben verschillende busjes met veel zitplaatsen of juist veel laadruimte.

Busje huren, alle soorten

Of je nu op zoek bent naar een personenbus met 6 zitplaatsen of 9 zitplaatsen of een bestelbus met een laadruimte van 3, 6, 11, of 20 m3, wij hebben het allemaal. En het mooiste is dat alle bussen te huur zijn met alleen een B-rijbewijs.

Zakelijke mogelijkheden voor verhuur bij Bathoorn

Ben je op zoek naar een zakelijke oplossing? Dan ben je bij Bathoorn aan het juiste adres.

Zakelijk auto huren

Heb je voor een korte periode een auto nodig voor je werk of voor een werknemer? Daarvoor hebben wij zakelijke oplossingen. Zo kun je een zakelijke auto huren voor een dag, maar ook voor een week of een maand. Wil je langer huren? Dan zou je kunnen kiezen voor shortlease of zakelijke lease.

Lease

Je kunt bij ons niet alleen een auto huren of een busje huren, maar ook hebben we verschillende lease-oplossingen voor langere periodes.
Private lease
Zakelijk lease
Shortlease

Service van Bathoorn Autoverhuur Groningen

Huur je bij ons een auto, dan zal je merken dat ons serviceniveau hoog is. Mocht je op het laatste moment een auto nodig hebben, dan regelen we dat. Ga je naar het buitenland voor wintersport, dan zorgen wij dat er sneeuwkettingen om de banden zitten. Moet de huurauto op locatie afgeleverd worden, geen probleem!

icoontjes

De allernieuwste auto's

icoontjes2

Transparante voorwaarden

icoontjes3

Hulp in heel Nederland

icoontjes4

Scherpe, ronde prijzen

autohopper bathoorn

Bathoorn en Autohopper

Bathoorn Autoverhuur is onderdeel van Autohopper. Naast de verhuur van auto’s en busjes zijn we ook schadehersteller voor autoschade en ruitschade.

Voor de autoverhuur hebben we twee vestigingen: Groningen en Roden.

Bathoorn

Terugbelverzoek