U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoschade is trotse partner van

Schadeherstel bedrijf Bathoorn in Roden

Heb je schade? Dat is vervelend. Wij doen er alles aan om jouw autoschade weer te herstellen! We richten ons op het herstel van schades aan alle soorten auto’s, ongeacht leeftijd, grootte of merk.

 

Reparatie & schadeherstel

Autoschade is altijd vervelend! Of het nu gaat om kleine schade door een hagelbui of grote schade door een aanrijding. In alle gevallen wil je natuurlijk dat de schade zo snel en goed mogelijk hersteld wordt. Zo ziet de auto er niet alleen weer netjes uit, maar kun je ook weer veilig de weg op! Bij de schadeherstellers van Bathoorn is jouw auto, bus, caravan of ander voertuig in goede handen. Onze schade-experts helpen je zo snel mogelijk weer op weg!

Autoruitschade

Sterretje of barst in de ruit? Geen probleem! Met onze hersteltechnieken helpen we je binnen no-time weer op weg!

Hagel- en stormschade

Heb je schade door een hagelbui en een storm? Dan kunnen we dat in veel gevallen herstellen zonder te spuiten.

Schade aan koplampen

Krassen of een barst? Dof glas door uv-straling? Vocht in de koplamp? Weer veilig op weg door het te laten repareren.

Schade aan de bumper

Schade aan de bumper komt veel voor. Wij kunnen zowel lichte als zware schade aan bumpers herstellen.

Schade aan velgen

Schade aan de velgen, zoals krassen, deuken of scheuren aan de velgen kan vaak worden hersteld door onze schadeherstellers.

Lakschade

Heb je beschadigingen aan de lak? Bijvoorbeeld door vogelpoep? Of zitten er krassen in de lak? Dan kunnen we dat herstellen.

Interieurherstel

Zitten er gaatjes in het dashboard of scheurtjes in de stoelbekleding? Dan kunnen we dat professioneel herstellen.

Direct regelen

Regel alles online! Bij Bathoorn kun je je zaken online regelen. Zo maak je eenvoudig en snel een afspraak voor schadeherstel. Voeg foto’s toe van de schade en vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.  Ook het downloaden van het schadeformulier of het maken van een afspraak als je leasecontract afloopt, doe je eenvoudig online!

Autoschade mobile 2

Soorten schadeherstel bij Bathoorn

Voor de verschillende soorten autoschades hebben we meerdere manieren waarop het schadeherstel gedaan kan worden.

Spotrepair

Spotrepair is het plaatselijk herstellen van de schade. Dit kan ingezet worden bij deukjes, krassen of lakschade zonder dat er grote delen van de auto gespoten hoeven te worden.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een geschikte methode om deuken te herstellen waarbij de lak nog intact is. Er hoeft dan niet opnieuw gespoten te worden, wat scheelt in tijd en kosten.

Polijsten

Bij oppervlakkige krassen in de lak van de auto, kan polijsten de manier zijn om de krassen weg te werken zonder dat er opnieuw gespoten hoeft te worden. Dat scheelt weer kosten.

Bathoorn

Terugbelverzoek