U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoruitservice is trotse partner van

Autoruit reparatie bij Bathoorn

Heb je een sterretje in de ruit of een barst? Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Kies voor autoruit reparatie bij Bathoorn. Niet alleen repareren we je ruit snel en vakkundig, je kunt ook rekenen op goede service en garantie!

Autoruit repareren

Bij Bathoorn kunnen we verschillende schades aan de autoruit herstellen. Of het nu gaat om een voorruit, een panoramadak of de zijruit van een bus.
Sterretje ruitschade

Sterretje in de ruit

Zit er een sterretje in de ruit? Laat het zo snel mogelijk repareren! Niet alleen verklein je dan de kans dat het groter wordt, ook kan het zich dan nog niet vullen met vuil. Dit maakt het herstel eenvoudiger en goedkoper!
Cracked windscreen windshield of a car vehicle

Barst in de ruit

Zit er een barst in de ruit? Het kan zijn dat een sterretje uitgegroeid is tot een barst. Laat de autoruit repareren of vervangen. Zo voorkom je gevaarlijke situaties in het verkeer, ook wanneer de barst niet in je gezichtsveld zit.
Broken windshield car special workers take of windshield of a car in auto service from inside from

Autoruit vervangen

Is de autoruitschade niet meer te herstellen? Dan zal de autoruit vervangen moeten worden. Wij kunnen autoruiten vervangen van ieder model, type en merk auto. We proberen de ruit altijd zo snel mogelijk te vervangen. In de tussentijd kun je rekenen op vervangend vervoer.

Voor autoruit reparatie ga je naar Bathoorn Autoruitservice!

Je kunt online een afspraak inplannen of contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.