U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoruitservice is trotse partner van

Autoruiten blinderen met autoruit folie

Geef jouw auto een stoere uitstraling met autoruit folie en laat je autoruiten blinderen bij Bathoorn Autoruitserice. Niet alleen ziet het er stoer uit, het heeft tal aan voordelen zoals privacy en bescherming tegen uv-straling.

Autoruit folie op iedere ruit!

Bij Bathoorn kunnen we de autoruiten blinderen met autoruit folie op iedere ruit. Er zijn wel regels over het percentage waarmee de autoruiten getint mogen worden. Zo is het in Nederland verplicht dat de bestuurder zichtbaar blijft. Hierdoor mogen de voorruit en de voorportieren alleen geblindeerd worden met folie met een lichtdoorlating van minimaal 55%.
Ramen blinderen 2

De voordelen van autoruiten blinderen met autoruit folie

Autoruiten blinderen wordt steeds populairder. Dit komt door de vele voordelen die het heeft. We zetten de voordelen voor je op een rij.

Meer privacy, minder inbraakgevoelig

Door de autoruiten te blinderen creëer je meer privacy in de auto. Niet alleen kunnen mensen niet goed zien wie er op de achterbank zitten, ze kunnen ook niet zien wat er op de achterbank en in de achterbak aan spullen ligt.

Verkleuring door uv-straling wordt verminderd

Door autoruit folie aan te brengen, wordt uv-straling tegengehouden. Dit zorgt ervoor dat het interieur minder snel verkleurt als gevolg van de zon. Zeker als je kostbare bekleding in de auto hebt, wil je uiteraard niet dat deze verkleurt.

Voorkom verblinding door de zon

Niet alleen in de zomer kan de zon soms erg verblindend zijn. Op een zonnige winterse dag hangt de zon laag en kan deze voor erg veel hinder zorgen. Door autoruit folie aan te brengen, heb je minder last van verblindend zonlicht.

De auto blijft koeler in de zomer

Autoruit folie heeft als groot voordeel dat het de warmte buiten houdt doordat het zonnestralen afweert. Zelfs als de auto de hele dag in de zon heeft gestaan, zal het in de auto koeler blijven.

Veiliger bij een ongeval

Autoruit folie zorgt ervoor dat stukjes glas blijven hangen aan de folie. Als je een ongeluk krijgt, zal dit ervoor zorgen dat je beter beschermd bent tegen rondvliegende glasscherven.

Besparing op de brandstofkosten

Autoruiten blinderen draagt bij aan een besparing op de brandstofkosten. De autoruit folie zorgt ervoor dat de temperatuur in de auto constant blijft. Hierdoor heb je de airco minder vaak nodig.

Minder last van beslagen ruiten

Heb je vaak last van beslagen autoruiten? Niet meer met autoruit folie. Het folie bevat 8% van de warmte-absorptiewaarde waardoor de ruiten minder snel beslaan.

Ramen blinderen

Kosten voor autoruiten blinderen

De kosten voor autoruiten blinderen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Neem contact op voor de mogelijkheden van autoruit folie voor jouw voertuig!

Autoruiten laten blinderen?

Ga voor een stoere uitstraling met autoruit folie. Bij Bathoorn brengen we dit op professionele wijze aan.