U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoruitservice is trotse partner van

Onderdeel van Glassdrive

Bathoorn Autoruitservice is onderdeel van Glassdrive.
Glassdrive logo

Glassdrive

Glassdrive is onderdeel van Schadenet B.V. Glassdrive zorgt voor efficiënt schadeherstel waarbij ze een optimale, passende en unieke dienstverlening garanderen met een korte doorlooptijd.

Service van Glassdrive

Bij Glassdrive worden alle autoruiten gerepareerd of hersteld, ongeacht het merk en type voertuig. Alles wordt geregeld, inclusief het papierwerk voor de verzekeraar.
Broken windshield car special workers take of windshield of a car in auto service from inside from

Glassdrive en het milieu

De ISO-gecertificeerde werkprocessen staan garant voor een gestructureerd werkproces en kwaliteitsborging. Dit vertaalt zich in duurzame relaties en een duurzaam reparatie- en herstelproces. Het gebruik van nieuwe materialen, fossiele brandstoffen en gebruik van energie wordt tot een minimum beperkt. Hierdoor wordt de hoeveelheid afval gereduceerd.

Contact met Glassdrive

Ben je niet tevreden over de service van Bathoorn Autoruitservice? Of heb je suggesties om onze dienstverlening te verbeteren? Dan horen we dat graag en hopen dat je contact met ons opneemt. Heb je vragen, suggesties, klachten of opmerkingen waarmee je niet bij Bathoorn Autoruitservice terecht kunt? Dan kun je contact opnemen met het hoofdkantoor van Glassdrive.