U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoschade is trotse partner van

Onderdeel van Schadenet

Bathoorn Autoschade is een autoschadeherstelbedrijf dat opereert onder de vlag van Schadenet B.V.

Schadenet

Schadenet is een keten van autoschadeherstellers. Met meer dan 120 vestigingen bieden ze een landelijke dekking. Deze landelijke dekking, de grote mate van flexibiliteit en het kwalitatief hoogstaande vakwerk zijn onderscheidende kenmerken van de Schadenet herstelbedrijven. Efficiënte bedrijfsvoering maakt het mogelijk dat de uitvoering van het herstelwerk tegen gunstige prijzen uitgevoerd kan worden, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit.
Bathoorn pand
Car

Schadenet en het milieu

Schadenet zet zich in om bij te dragen aan het ontlasten van het milieu. Dit doen ze door gebruik te maken van technieken en producten met het oog op de verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle franchisenemers van Schadenet zijn gecertificeerd volgens:

    • ISO 9001 en ISO 14001
    • FOCWA standaard II
    • Erkend Duurzaam

 

Contact met Schadenet

Ben je niet tevreden over de service van Bathoorn Autoschade? Of heb je suggesties om onze dienstverlening te verbeteren? Dan horen we dat graag en hopen we dat je contact met ons opneemt.


Heb je vragen, suggesties, klachten of opmerkingen waarmee je niet bij Bathoorn Autoschade terecht kunt? Dan kun je contact opnemen met het
hoofdkantoor van Schadenet.

Bathoorn

Terugbelverzoek