U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoschade is trotse partner van

Onze service

Schade is al vervelend genoeg, daarom regelen wij de rest voor je! Kom je er niet uit met de verzekering? Of heb je tijdelijk geen vervoer? Wij denken met je mee en zoeken naar de beste oplossing.
  • Gratis passend vervangend vervoer
  • Gratis haal- en brengservice
  • 24/7 pechhulp bij schade
  • Gratis wasbeurt bij schadeherstel

Passend vervangend vervoer

Heb je je auto bij ons gebracht voor schadeherstel, dan kun je rekenen op passend vervangend vervoer. We zorgen ervoor dat jij gratis vervangend vervoer meekrijgt, zodat je gedurende de reparatietijd mobiel bent. Je betaalt alleen voor de brandstofkosten. En met passend bedoelen we ook echt passend. Bracht je een bus, dan krijg je van ons een bus mee. Rijd je in een automaat? Dan zorgen we dat jouw vervangend vervoer een automaat is. En wil je graag een bepaald merk? Zelfs daarin is van alles mogelijk!
Rij met autos bij Bathoorn
Haal en brengservice

Haal- en brengservice

Ben je zelf niet in de gelegenheid om de auto langs te brengen voor schadeherstel? Of is het niet veilig om nog met de auto te rijden? Dan kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij halen de auto op wanneer het jou uitkomt en laten we direct vervangend vervoer bij je achter als dat nodig is. Na het schadeherstel wordt de auto weer teruggebracht waar en wanneer jou dat het best uitkomt. Het vervangende voertuig nemen we direct weer mee. En dat allemaal gratis, waar ook in Nederland!

24/7 pechhulp bij schade

Autoschade is altijd vervelend, maar buiten openingstijden van de garage is het natuurlijk extra vervelend. Gelukkig hebben wij daarvoor onze 24/7 service bij nood. We staan echt 24/7 voor je klaar. Of je nu belt op dinsdag om 14.00 of zaterdag om 03.00. Wij zijn bereikbaar, schieten je direct te hulp en helpen je zo snel mogelijk met een passende oplossing.

Gratis wasbeurt

Breng je je auto bij ons voor schadeherstel? Dan krijg je de auto helemaal schoon weer terug. We zorgen er niet alleen voor dat de schade is hersteld, maar dat deze er ook weer netjes uitziet door een grondige wasbeurt van binnen en buiten. Dit is onze standaard, gratis service.

Wagenpark- en poolbeheer

Laat jouw wagenpark beheren door de specialist. Heb jij meerdere auto’s voor werknemers op de weg? Dan is wagenparkbeheer een slimme optie. Voor wagenpark- en poolbeheer bieden wij maatwerk oplossingen. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op!
Rij met autos bij Bathoorn 2

Auto’s verkoopklaar maken

Wil jij een auto doorverkopen, maar is er schade die de verkoopwaarde van de auto beïnvloed? Dan kunnen wij de auto weer opknappen door kleine schades te herstellen, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de auto.

Garanties op schadeherstel

Wij zijn een FOCWA-schadeherstelbedrijf en herstellen schade volgens de FOCWA Standaard kwaliteitsnormen. Daar hoort bij dat je 4 jaar garantie krijgt op de uitgevoerde schadeherstelwerkzaamheden. Daarnaast zijn wij ISO 9001, 14001 en NEN 3140 gecertificeerd wat jou verzekerd van een hoog kwaliteitsniveau van werkzaamheden.

Bathoorn

Terugbelverzoek