U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoschade is trotse partner van

Interieurherstel auto

Heb je schade of slijtage aan het interieur van je auto? Dat kunnen we in veel gevallen voor je repareren met interieurherstel. Denk aan het herstel van dashboard schade of het herstel van autostoel bekleding.

Dashboard schade

Heb je schade aan het dashboard? Het kan zijn dat ingebouwde apparatuur wordt verwijderd en gaatjes in het dashboard achterlaat. Of misschien heb je iets vervoerd wat voor krassen op het dashboard heeft gezorgd. Schade op het dashboard is vaak erg opvallend en storend. Gelukkig kunnen we er veel aan doen om de schade zo goed mogelijk te herstellen. Om wat voor schade kan het gaan?

  • Gaatjes (niet groter dan 2cm doorsnede)
  • Kleurslijtage
  • Krassen
  • Inbraakschade (radio’s, carkits, airbags etc.)

Dashboard reparatie

Om het dashboard te repareren, wordt het gaatje of de kras eerst opgevuld met een speciaal vulmiddel. Daarna wordt van de structuur van het dashboard een afdruk gemaakt door een mal te maken van vloeibaar rubber. De mal maakt het mogelijk om op de plek van de beschadiging weer structuur aan te brengen. Vervolgens wordt het geheel afgewerkt met een speciale coating in de juiste kleur.
Professional cleaner and car cleaning concept. Unrecognizable man cleans car interior with cloth

Autostoel bekleding herstellen

Is de bekleding van de autostoel stuk? Het kan zijn dat er een brandgaatje in zit of dat er een scheurtje in gekomen is. Kapotte autostoel bekleding is erg storend en opvallend. Gelukkig kunnen we er veel aan doen om de schade zo veel mogelijk te herstellen.

Bekleding herstellen

Om de bekleding van de auto te herstellen, maken we het gaatje eerst iets groter. De harde randjes rond het gaatje worden weggehaald. Daarna wordt er een stukje stof onder het gaatje aangebracht. Hier wordt een speciale lijm op aangebracht. Daar worden stofvezels op aangebracht. Die vezels worden middels een speciaal blaasflesje over de lijmlaag geblazen.

Maak direct een afspraak voor het repareren van het dashboard of de bekleding bij Bathoorn in Roden!

We zorgen ervoor dat jouw auto er weer picobello uitziet.

Bathoorn

Terugbelverzoek