U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoschade is trotse partner van

Hagelschade en schade door storm

Heeft je auto schade opgelopen door een storm of hagelbui? Wij kunnen de schade aan het plaatwerk voor je herstellen!

Methodes voor hagelschade herstellen

Uitdeuken zonder spuiten en spotrepair zijn methodes die de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden en steeds verder zijn doorontwikkeld. Door deze methodes te gebruiken, kan hagelschade op efficiënte en goedkopere wijze worden hersteld.
Schade van hagel

Uitdeuken zonder spuiten bij hagelschade

Hagelschade kan variëren van een aantal kleine deukjes tot een compleet geruïneerde motorkap. Wanneer de schade beperkt is, kan hagelschade in veel gevallen worden hersteld door middel van uitdeuken zonder spuiten. Dit kan alleen als er geen sprake is van lakschade.
Spotrepair 3

Spotrepair voor hagelschade

Spotrepair is specifiek bedoeld door het plaatselijk herstellen van kleine schades. Schade door hagel is een reparatie die vaak wordt uitgevoerd door middel van spotrepair. Het grote voordeel van deze methode is dat het plaatdeel niet helemaal overgespoten hoeft te worden. Dit maakt de kosten voor spotrepair relatief laag.

Wordt hagelschade vergoed?

Voor het herstellen van hagelschade kun je je autoverzekering inzetten. Dit kan als je een WA+ of een allriskverzekering hebt. Heb je alleen een WA-verzekering? Dan wordt de schade door natuur niet gedekt en ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van het herstel. Of je wel of niet verzekerd bent tegen hagelschade, wij denken met je mee. We kijken naar de mogelijkheden en houden rekening met de kosten die gemaakt worden.

Stormschade auto herstellen

Is er een boom op je auto gevallen door storm? Of een ander voorwerp zoals een dakpan, verkeersbord of schutting? Dan kan de schade groot zijn!
Stormschade

Wat moet je doen bij stormschade?

Allereerst is het belangrijk om de schade vast te leggen. Maak foto’s van de schade, vermeld de datum erbij, vul een schadeformulier in en meld de schade bij de verzekeraar.

Niet alle stormschade wordt vergoed door de verzekering. Heb je een WA-verzekering, dan wordt stormschade niet vergoed. Bij een WA+ verzekering of allriskverzekering wordt stormschade in sommige gevallen wel vergoed. Het claimen van stormschade heeft geen gevolgen voor je schadevrije jaren. Dat heeft als grote voordeel dat de premie van de verzekering niet zal veranderen.
Total loss storm

Total loss bij stormschade

Zijn de kosten voor het repareren hoger dan twee derde van de dagwaarde van de auto? Dan is de auto economisch total loss. Wij van Bathoorn helpen je in het geval dat een auto total loss wordt verklaard, bijvoorbeeld door stormschade. We helpen onder andere met het invullen van de schadeformulieren en andere afhandeling.

Maak direct een afspraak voor het repareren van hagel- of stormschade bij Bathoorn in Roden!

We helpen je zo snel mogelijk weer op weg.

Bathoorn

Terugbelverzoek