U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

6 personen busje huren

Ga je met een groepje mensen op vakantie of heb je een uitje? Dan is het wel zo gezellig om samen te rijden. Dat kan met een 6 personen busje van Bathoorn!

6-persoons busje huren voor vakantie

Ga je op vakantie met het hele gezin? Dat is heel gezellig, maar niet altijd even handig. Zelfs in een ruime stationwagen heb je dan niet altijd voldoende plek voor alle spullen. Zeker niet als je alle kampeerbenodigdheden ook nog mee moet nemen. De oplossing? Huur een dubbelcabine busje! Je hebt dan niet alleen voldoende plaats voor alle spullen, maar kunt ook nog eens 6 personen meenemen. Wel zo handig, zo’n 6 personen busje huren!

Ook voor wintersport is een dubbelcabine busje een ideale oplossing! Als je een busje huurt voor wintersport, kunnen wij ook regelen dat er winterbanden onder zitten en dat er altijd sneeuwkettingen aanwezig zijn.
Van in the Middle of Bridge

Goedkoop 6 personen busje huren

Ga je op vakantie of moet je ergens anders heen met 6 personen? Rijden met 2 auto’s kan erg duur worden. Dubbele kosten voor benzine, parkeren en het is natuurlijk veel ongezelliger! Om de kosten te drukken, kun je een 6 personen busje huren bij Bathoorn. Je huurt al een 6 personen busje voor €89 voor een dag.

Scenic Fjords Route Camper Van Drive

6 personen busje huren bij Bathoorn

Wil je een busje huren voor 6 personen? Dan kies je voor Bathoorn!

6 personen busje huren tegen scherpe all-in tarieven

Als je bij ons een busje huurt voor 6 personen, betaal je een scherp all-in tarief. Alle kosten zijn bij de huurprijs in berekend. De prijzen zijn inclusief btw, de allriskverzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag. Ga je over die 100 kilometer per dag heen? Dan betaal je €0,18/km. Lekker duidelijk!

Keuze uit een ruim aanbod 6 personen busjes

Als je een 6 personen busje wilt huren, heb je in onze vestigingen in Roden en Groningen ruime keuze uit verschillende busjes. Als je via de website een busje huurt, kun je niet kiezen voor een specifieke bus. Wil je graag een bepaalde bus huren, neem dan contact met ons op, dan checken we welke bussen beschikbaar zijn in Roden of Groningen.

Haal- en brengservice

Ben je niet in de gelegenheid om de 6 personen bus op te halen en/of weer terug te brengen? Dan kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. We spreken de locatie af waar we de bus naartoe brengen en halen deze ook weer voor je op! Wel zo makkelijk.

Andere busjes voor de verhuur

Wil je niet een busje huren voor 6 personen, maar bijvoorbeeld voor 9 personen of juist een bestelwagen met laadruimte? Ook dat kan bij Bathoorn!

9 personen busje huren

Ga je met een groep op vakantie of een dagje weg? Dan is het wel zo gezellig om samen te rijden. Dat kan met een 9 personen busje.

Busje huren voor vakantie

Ga je op vakantie en heb je veel spullen mee? Bijvoorbeeld omdat je gaat kamperen of je gaat op wintersport. Huur dan een busje met voldoende laadruimte.

Verhuiswagen huren

Ga je verhuizen? Dan is een bestelwagen of bakwagen ideaal! Of je nu weinig spullen wilt verhuizen of een grote inboedel, wij hebben een verhuiswagen voor jou.

Wil je een busje huren voor 6 personen?

Bekijk direct het aanbod busjes of neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.