U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Auto huren voor een maand

Wil jij een auto huren voor een langere periode? Bijvoorbeeld een maand? Bij Bathoorn kun jij eenvoudig en voordelig een auto huren voor een maand. Hoe langer de huurperiode, hoe hoger de korting is die je krijgt!

Een maand een auto huren

Heb je een tijdje een (extra) auto nodig voor jezelf of een werknemer? Bij ons kun je eenvoudig een auto huren voor de periode van een maand. Zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren hebben we deze mogelijkheid. Je huurt bij ons tegen scherpe all-in tarieven. Rijd voordelig in een luxe stationwagen of een compacte auto.

Zakelijk auto huren voor een maand

Heb je een nieuwe medewerker die tijdelijk een auto nodig heeft? Of zijn er tijdelijk te weinig bedrijfsauto’s? Dan kun je als zakelijke klant eenvoudig een auto huren voor een maand of een andere huurperiode. We hebben voor zakelijke klanten ook de mogelijkheid om op rekening te betalen. Dit is vooral handig als je regelmatig huurauto’s nodig hebt voor een dag, week of maand. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.
Elektrische auto bij Bathoorn 4

Shortlease voor langere huurperiodes

Bij ons kun je als particulier en zakelijke klant tot een maand huren. Heb je een auto nodig voor een langere periode dan een maand? Dan is shortlease wat voor jou! Van de periode van een maand tot twee jaar kun je een auto huren middels shortlease. Meer weten over shortlease?
Rij met autos bij Bathoorn

Auto huren voor een maand bij Bathoorn

Wil je een auto huren voor een maand? Dan kies je voor Bathoorn!

Auto huren voor een maand tegen scherpe all-in tarieven

Als je bij ons een auto huurt voor een maand, betaal je een scherp all-in tarief. Alle kosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. De prijzen zijn inclusief btw, allriskverzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag! Ga je over de 100 kilometer per dag, dan betaal je €0,18/km. Lekker duidelijk!

Keuze uit het complete aanbod van huurauto’s

Als je bij ons een auto wilt huren voor een maand, dan heb je de keuze uit het complete aanbod beschikbare auto’s. We hebben een vestiging in Roden en Groningen en daardoor een ruim aanbod auto’s. Of je nu een compacte auto wilt huren of juist een ruime auto, het kan allemaal. Liever een busje huren? Ook dat kan!

Haal- en brengservice

Ben je niet in de gelegenheid om de huurauto op te halen en/of weer terug te brengen? Het kan zijn dat je geen eigen auto hebt of ander vervoer. Dan kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. We brengen de auto naar de gewenste bestemming en halen de auto weer op op de afgesproken locatie.

Andere periodes voor de verhuur

Wil je niet een auto huren voor een maand, maar bijvoorbeeld een dag of een week? Geen probleem! Voor iedere auto kun jij een auto huren!

Auto huren voor een dag

Heb je een auto nodig voor een dag? Bij Bathoorn heb je keuze uit alle beschikbare modellen!

Auto huren voor een week

Heb je een auto nodig voor een week? Kies uit een van de vele modellen die we aanbieden.

Wil je een auto huren voor een maand?

Bekijk direct het aanbod huurauto’s of neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.