U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren met een B-Rijbewijs? Het kan bij Bathoorn in Roden en Groningen.

Verhuisbus huren of verhuisbedrijf inschakelen?

Ga je verhuizen of moet je spullen verhuizen? Dan kun je een verhuisbedrijf inschakelen. Super handig! Je hoeft zelf niet meer te sjouwen met al je spullen. En sommige verhuisbedrijven hangen de kleding zelfs voor je in de kast. Maar het nadeel is wel dat de kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf er vaak niet om liegen. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om geld te besparen en goedkoop een verhuiswagen te huren. Je kunt bij ons al een verhuisbus huren vanaf €135 per dag!

Verhuizen? Busje huren!

Bij Bathoorn heb je de keuze uit verschillende bestelbussen, van 6 m3 laadruimte tot wel 20 m3 laadruimte voor als je veel en grote spullen hebt! En het mooie aan onze grootste verhuiswagen is dat deze ook een elektrische laadlift heeft voor alle zware meubelen.
Alle verhuisbussen hebben een lat-om-lat muur waar je de meubels aan kunt bevestigen.


We hebben verschillende bussen die in formaat enkele centimeters kunnen verschillen. Wil je zeker weten dat het gaat passen, bel dan van tevoren even. We denken dan met je mee in de mogelijkheden en de beste bus voor jou.

Kleine verhuiswagen huren Groningen

Ga je op kamers? Of ga je verhuizen naar een ander studentenhuis? Dan heb je waarschijnlijk wel wat grote spullen om te verhuizen, maar je hebt geen grote bakwagen nodig. Een kleine en goedkope verhuisbus huren in Groningen of Roden? Dat doe je bij Bathoorn! Je kunt bij ons al een verhuiswagen huren vanaf je 18de en je hoeft alleen in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. Onze bestelauto’s zijn al te huren vanaf €58 per dag!

Het verhuispakket van Bathoorn

Niet alleen huur je bij ons eenvoudig een verhuiswagen, je kunt er ook een verhuispakket en een steekwagen bij huren. Het verhuispakket bestaat uit een hondje, spanbanden en verhuisdekens. Dat allemaal voor maar €19 per dag. Neem direct een paar verhuisdozen mee voor €2,50 per stuk.

Verhuiswagen huren voor een dag, weekend of een week

Inhoud

Dag

Weekend

Week

*Genoemde prijzen zijn exclusief de extra huuropties, zoals het verlagen van het eigen risico.

Wil je extra goedkoop een verhuiswagen huren? Huur dan in het weekend! Huren in het weekend is namelijk voordeliger dan het huren van een verhuiswagen voor 2 losse dagen.

Verhuisbus huren bij Bathoorn

Wil jij een verhuisbus huren voor een verhuizing? Dan kies je voor Bathoorn!

Verhuisbus huren tegen scherpe all-in tarieven

Als je bij ons een verhuisbus huurt, betaal je een scherp all-in tarief. Alle kosten zijn in de huurprijs berekend. Alle prijzen zijn inclusief de btw, de allriskverzekering, de pechhulp en 100 vrije kilometers per dag. Ga je over die 100 kilometer per dag heen? Dan betaal je €0,18 per kilometer. Lekker duidelijk!

Keuze uit een ruim aanbod verhuiswagens

Als je een verhuiswagen wilt huren, heb je bij ons de keuze uit het complete aanbod beschikbare verhuiswagens. Of je op zoek bent naar een bestelauto van 3 m3 of een grote bakwagen van 20 m3, dat hebben we en ook alles er tussenin!

Haal- en brengservice

Ben je niet in de gelegenheid om de verhuiswagen op te halen of te brengen? Dan kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij brengen de verhuiswagen op de locatie waar jij dat wilt en halen de bus ook weer op. Lekker makkelijk!

Wil jij een verhuiswagen huren?

Bekijk direct het aanbod aan verhuiswagens of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.