U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Private lease Groningen

Wil jij rijden in een nieuwe auto zonder BKR-registratie? Kies dan voor private lease via Bathoorn Autoverhuur! Je rijdt in een splinternieuwe auto zonder dat je direct een grote investering hoeft te doen.

Lease zonder BKR-registratie, hoe kan dat?

Als je via een leasemaatschappij een leasecontract wilt afsluiten, controleert de leasemaatschappij eerst of je wel kredietwaardig bent. Is dit het geval, dan kun je het leasecontract afsluiten. Een deel hiervan, 65% van het leasebedrag, wordt geregistreerd bij het BKR. Dit kan negatieve gevolgen hebben in het geval dat je bijvoorbeeld een hypotheek wilt afsluiten. Hoe kan het dat je bij ons een private leasecontract kunt afsluiten zonder BKR-registratie? Bathoorn Autoverhuur is geen leasemaatschappij maar een autoverhuurder. Hierdoor hebben wij niet de verplichting om het leasebedrag te registeren bij het BKR.

Private lease en vrije kilometers

De meeste leaseprijzen die je ziet op tv, die je hoort op de radio en je leest in advertenties zijn gebaseerd op een aantal kilometers per jaar. Lage leasetarieven zijn vaak in combinatie met een relatief laag aantal vrije kilometers. Als aan het eind van het contract blijkt dat er meer kilometers gereden zijn, betaal je hier met terugwerkende kracht voor. Kies je voor private lease bij Bathoorn Autoverhuur, dan kijken we samen met je naar de verwachte kilometers en stellen we een contract samen op basis daarvan. Ook bespreken we wat de kosten zijn in het geval dat je wel over de vrije kilometers heen gaat. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan na afloop van het contract.

Private lease tegen all-in tarieven

Net als bij het huren van een auto, hanteren we ook bij private lease scherpe all-in tarieven. De prijzen die in je private leasecontract staan zijn inclusief de btw, allriskverzekering en pechhulp. Ook het aantal vrije kilometers is in de leaseprijs berekend. We hebben niet altijd private lease aanbiedingen, maar we kunnen altijd een leasecontract op maat maken.

Auto wisselen of overnemen

Heb je een auto gekozen, maar kom je er na verloop van tijd achter dat je toch liever in een andere auto wilt rijden? Dat is geen probleem! Je kunt bij ons tussentijds wisselen van auto. Het contract zetten we kosteloos voor je om. Natuurlijk kan de wissel wel van invloed zijn op de maandelijkse termijn.

Normaal gesproken lever je de auto weer in na afloop van het private leasecontract. Wil je de auto graag overnemen na afloop van het contract? Dan kunnen we de mogelijkheden met je bespreken.

Wil je een nieuwe auto rijden met private lease?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden op maat!