U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Zakelijk auto huren

Heb je een auto nodig voor een dag, een week of een paar maanden? Geen probleem met zakelijke huur! Profiteer van de beste service voor zakelijk huren, scherpe all-in tarieven en een ruim aanbod.

Voordelen van zakelijk auto huren

Het voordeel van het leasen bij Bathoorn is dat we een autoverhuurbedrijf zijn. Dit betekent dat we geen kredietcheck hoeven te doen, zoals wel gebruikelijk is bij de meeste leasemaatschappijen. Wij kijken altijd naar de mens achter het bedrijf in plaats van alleen naar de cijfers.

Altijd mobiel en onafhankelijk

Bij Bathoorn zijn we flexibel. Dat betekent dat als jij op korte termijn een auto nodig hebt, voor langere tijd een auto wilt huren of een aantal auto’s tegelijk wilt huren, dat altijd mogelijk is! Zo zorgen we ervoor dat jij of werknemers altijd mobiel zijn.

Een goede indruk bij klanten

Een luxe en jonge auto zorgt altijd voor een betere indruk bij (potentiële) klanten. We begrijpen dat je niet altijd de financiële middelen hebt om zo’n auto te kopen of te leasen. Daarom kun je bij ons zo’n auto huren voor een periode die je zelf bepaalt.

Geen auto op de financiële balans

Als je een auto huurt voor een bepaalde periode komt deze niet op de balans van je onderneming te staan. We zorgen er altijd voor dat op alle facturen de fiscale waardes van het gehuurde object vermeld staan. Zo kom je nooit voor problemen met de fiscus te staan.

Flexibele opzegtermijn

Huur je auto, dan heb je bij ons altijd een flexibele opzegtermijn. Dit is vooral makkelijk als je nog niet weet hoe lang je de auto wilt huren of als blijkt dat je de auto toch korter nodig had dan je van tevoren verwachtte.

Waarom zakelijk auto huren bij Bathoorn?

Wil je zakelijk auto huren? Dan kies je voor Bathoorn! Waarom?

Altijd nieuwe en luxe auto’s

Onze auto’s worden doorgaans na 12 maanden vervangen, bij uitzondering na 18 maanden. Zo rijd je altijd in een nieuwe, luxe en representatieve auto.

Scherpe tarieven

De ‘normale’ huurtarieven staan vermeld op de website. Voor zakelijke huur hanteren we maatwerk tarieven.

Haal- en brengservice

Huur je zakelijk een auto bij ons, dan kun je gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice.

Liever leasen?

Wil je de auto toch voor langere tijd rijden? Dan is leasen vaak een voordeligere optie. Wij hebben verschillende leasevormen.
Row of New Cars

Zakelijke lease

Heb je één of meerdere auto’s nodig voor een langere tijd? Dan kun je bij ons zakelijk leasen voor een goede prijs!
New car parked in modern showroom. Auto leasing and car dealership concept. Red, white, and silver c

Shortlease

Heb je tijdelijk een auto nodig? Met shortlease huur je een auto of busje voor 1 tot 18 maanden.