U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Zakelijke lease Groningen

Wil je meerdere auto’s of busjes huren voor je bedrijf? Kies dan voor zakelijke lease bij Bathoorn Autoverhuur! Wij zorgen ervoor dat jouw wagenpark op orde is. We maken graag een voorstel op maat voor je.

Zakelijk auto leasen

Veel bedrijven die één over meerdere auto’s nodig hebben, kiezen ervoor om dit via een zakelijke lease te doen. Er zijn verschillende soorten van zakelijk auto leasen. Naast de ‘traditionele’ manier, kun je bij Bathoorn ook kiezen voor shortlease en flexibele lease.

Traditionele zakelijke lease

Als het over zakelijke lease gaat, gaat het meestal over de traditionele manier van leasen. Hierbij gaat het over langdurige afspraken voor de afname van meerdere auto’s. Deze vorm wordt meestal gebruikt door bedrijven met meer dan 10 leaseauto’s. Een goede reden om te kiezen voor zakelijke lease is het gemak. Wij kunnen je als wagenparkbeheerder volledig ontzorgen. Wij regelen het onderhoud, vervangend vervoer en nieuwe leaseauto’s.

Wil je één of meerdere auto’s leasen bij Bathoorn? Dan maken we eerst een afspraak om te inventariseren wat de behoefte is en hoe wij daarin kunnen voorzien. Naar aanleiding daarvan maken we het contract op en de afspraken over de levering van de auto’s. We doen ons best om de auto’s zo snel mogelijk te leveren.
Wagenpark Bathoorn

Flexibele zakelijke lease

Flexibele zakelijke lease is op meerdere manieren in te vullen. Zo kun je af en toe een auto huren voor een vaste prijs of je kiest voor een vast contract waarmee je de flexibiliteit hebt om tot drie keer per week van auto te wisselen. Dit is perfect voor kleinere bedrijven waar de behoefte aan het soort voertuig wisselt. Misschien heb je de ene keer een personenauto nodig terwijl de andere keer een busje beter uitkomt. Dan is flexibele lease de beste oplossing voor jouw bedrijf! Onze flexibele leasecontracten zijn na een maand al kosteloos te wijzigen of op te zeggen.
Rij met autos bij Bathoorn

Shortlease voor zakelijke lease

Shortlease is een leasevorm die mogelijk is voor zowel bedrijven als voor particulieren. Het is een leasecontract tussen de 1 en de 18 maanden. Dit is een perfecte oplossing voor als je als ondernemer flexibel wilt blijven, maar je niet wilt committeren aan een langdurig leasecontract. De shortleasecontracten zijn al na een maand kosteloos op te zeggen of te wijzigen.

Wil jij graag zakelijk leasen via Bathoorn Autoverhuur?

Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.