U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Shortlease Groningen

Wil jij een auto huren voor een periode langer dan een maand? Maar wil je wel flexibel blijven? Dan is shortlease een ideale optie! Je kunt een auto huren voor langer dan een maand en daarna opzeggen wanneer je wilt!

Wat is shortlease?

Shortlease zit tussen huren en ‘normaal’ leasen in. Dit is een periode langer dan een maand, maar korter dan twee jaar. Je profiteert bij shortlease wel van de voordelige tarieven van lang leasen, maar je hoeft niet zo lang aan het leasecontract vast te zitten.

Je least bij shortlease per maand. Dit betekent dat je niet tot twee jaar vooruit hoeft te kijken, maar per maand kunt evalueren of de mobiliteitsbehoefte nog steeds hetzelfde is of dat je het wilt aanpassen.

De voordelen van shortlease

  • Maandelijks opzegbaar leasecontract
  • Allriskverzekering en 24/7 pechhulp
  • Standaard 3000 vrije kilometers per maand
  • Reparatie en onderhoud inbegrepen

Voor wie is shortlease geschikt?

Omdat je bij shortlease niet vastzit aan langlopende contracten, is het de perfecte mobiliteitsoplossing voor een bepaalde termijn of als je nog niet weet wat je mobiliteitsbehoefte zal worden. Shortlease is geschikt voor bedrijven en ondernemers die tijdelijk (extra) vervoer nodig hebben, maar ook voor particulieren die om een of andere reden een auto of busje nodig hebben.

Startende ondernemers

Ben jij net met je eigen bedrijf gestart en heb je daarvoor een bedrijfswagen nodig? Of een representatieve auto om mee naar klanten te rijden? Dan kan shortlease de uitkomst bieden. Je zit niet vast aan langlopende contracten, kunt de lease opzeggen zodra de zaken minder gaan en heb niet te maken met een BKR-registratie.

Wil jij graag een auto leasen tegen flexibele voorwaarden?

Kies dan voor shortlease! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat!