U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Onze service

De service van Bathoorn gaat ver. We zorgen er niet alleen voor dat de juiste auto op het juiste moment voor je klaarstaat, maar zorgen ervoor dat alles altijd in orde is!

In overleg is bijna alles mogelijk

Via onze website kun je een auto huren. Je krijgt dan een auto binnen de klasse die je huurt. Dat kan het type zijn van het plaatje, maar het kan ook een andere auto zijn. Bij ons kun je een specifieke auto huren. Hiervoor hoef je alleen maar te bellen! Dan bespreken we wat er mogelijk is. En wil je de volgende keer weer precies dezelfde auto huren? Ook dat is mogelijk! Tenzij deze al verhuurd is in dezelfde periode natuurlijk.

De auto is klaar voor jouw gebruik!

Huur je een auto om mee te nemen op vakantie of wintersport? Dan moet de auto voldoen aan de regelgeving van het land waar je naartoe reist. In sommige gevallen zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht of gele hesjes en een gevarendriehoek. Allemaal aanwezig of gemonteerd als je de auto komt ophalen.

Wagenpark
Haal en brengservice

Huren of leasen

Bij ons kun je niet alleen een auto huren voor een paar dagen, maar kun je ook een auto leasen voor een paar jaar. We bieden shortlease, private lease en zakelijke lease mogelijkheden aan.
Het mooie aan onze leasemogelijkheden?

  • Geen BKR-registratie
  • Maandelijks opzegbaar
  • All-in tarieven zonder verborgen kosten

Haal- en brengservice

Misschien ben je niet in de gelegenheid om de huurauto zelf op te halen of terug te brengen. Dat is bij ons geen probleem! Je kunt eenvoudig een auto huren en in overleg brengen we de auto bij jou en halen we deze ook weer voor je op.