U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Auto huren voor een week

Heb jij een auto nodig voor een week? Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij een weekje een auto wilt huren, zoals een meerdaags evenement of een vakantie. Bij Bathoorn Autoverhuur kun jij eenvoudig een auto huren voor een week.

Een week een auto huren

Wat de reden ook is, soms kan het een uitkomst bieden als je een auto kunt huren voor een week. En dat kan bij ons! Bij ons huur je een auto tegen scherpe all-in tarieven. Onze weektarieven zijn voordeliger dan de dagtarieven. Rijd voordelig in een luxe bolide of compacte auto voor een dag, een week of langer!

Een week huren tegen lage tarieven

Onze huurauto’s zijn altijd scherp geprijsd. We hebben niet alleen auto’s in verschillende klassen, maar ook de mogelijkheid om een bestickerde auto te huren. Deze huur je al voor €203 per week! Naast de compacte bestickerde auto’s, hebben we ook ruime en luxe auto’s te huur, voor een dag, een week, een maand of zelfs langer. En dat alles tegen die scherpe all-in tarieven.

De huurauto’s zijn ingedeeld in 5 categorieën:

Compact

Midden

Ruim

Groot

MPV

Binnen de categorieën is er keuze uit handgeschakelde auto’s of automaten. Daarnaast hebben we ook elektrische auto’s in de verhuur.

Hatchback

Categorie

Prijs min.

Prijs max.

SUV

Categorie

Prijs min.

Prijs max.

Elektrisch

Categorie

Prijs min.

Prijs max.

Stations

Categorie

Prijs min.

Prijs max.

*Genoemde prijzen zijn exclusief de extra huuropties, zoals het verlagen van het eigen risico.

Auto huren voor een week bij Bathoorn

Wil je een auto huren voor een week? Dan kies je voor Bathoorn!

Auto huren voor een week tegen scherpe all-in tarieven

Als je bij ons een auto huurt voor een week, betaal je een scherpe all-in tarief. Alle kosten zijn bij de huurprijs die jij online ziet berekend. De prijzen zijn inclusief btw, de allriskverzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag. Ga je over die 100 kilometer per dag heen? Dan betaal je €0,18/km. Lekker duidelijk!

Keuze uit het complete aanbod van huurauto’s

Als je een auto wilt huren voor een week, heb je bij ons de keuze uit het complete aanbod beschikbare auto’s. We hebben een vestiging in Roden en Groningen en daardoor een ruim aanbod auto’s en busjes voor de verhuur.

Haal- en brengservice

Ben je niet in de gelegenheid om de auto op te halen of te brengen? Het kan zijn dat je geen eigen auto hebt. Dan kan het een uitdaging om de huurauto zelf op te halen en weer terug te brengen. Mocht het niet lukken, dan kun je gebruikmaken van onze haal- en brengservice!

Andere periodes voor autoverhuur

Wil jij niet een auto huren voor een week, maar voor een dag of juist een maand? Geen probleem! Voor iedere periode kun jij een auto huren.

Auto huren voor een dag

Heb je een auto nodig voor een dag? Bij Bathoorn heb je keuze uit alle beschikbare modellen!

Auto huren voor een maand

Ga je langere tijd weg en heb je een auto nodig voor een maand? Dan kun je bij ons eenvoudig een auto huren.

Wil jij een auto huren voor een week?

Bekijk direct het aanbod aan huurauto’s of neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.