U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Auto huren voor vakantie

Ga je op autovakantie en wil je daar graag een auto voor huren? Of je nu in Nederland blijft, naar Italië gaat, Frankrijk doorkruist of Kroatië verkent, bij Bathoorn huur jij de ideale huurauto voor jouw autovakantie.

Auto huren voor naar het buitenland

Heb je een ruime gezinsauto nodig? Een auto om de caravan te trekken of een extra auto voor de mensen die later komen? Wat voor reden je ook hebt, bij Bathoorn huur jij eenvoudig een vakantie-auto. Met een huurauto van Bathoorn ga je onbezorgd op vakantie. Wij zorgen dat de auto helemaal klaar is voor vertrek en uitgerust met alle benodigdheden in het land waar je naartoe gaat, zoals gele hesjes of sneeuwkettingen.

Met een veilig gevoel op vakantie

Niet alleen zorgen we voor goed onderhoud van de auto’s, ook zit pechhulp bij de huurprijs inbegrepen. Dus krijg je pech onderweg, in Nederland of het buitenland, we zijn er voor je! 24 uur en 7 dagen per week kun je ons bereiken en vertellen we je precies wat je moet doen. Verder is de auto goed verzekerd in bijna alle (West-)Europese landen, ook bij de huurprijs inbegrepen.

Auto huren voor wintersport

Ga je op wintersport en wil je daar graag een auto voor huren? Dan kun je bij Bathoorn een vakantie-auto huren. Laat het ons wel even weten, dan zorgen we ervoor dat er winterbanden onder de auto zitten en sneeuwkettingen aanwezig zijn. Zo kun jij zorgeloos op reis!
Red car with roof box on winter snow road. Snow winter forest with car on the road.

Vakantieauto huren met alle extra’s

Huur je bij ons een vakantieauto, dan kun je er allerlei extra’s bijboeken voor optimaal comfort:

  • Extra bestuurder
  • Inzittendenverzekering
  • Navigatiesysteem
  • Kinderzitje
  • Winterbanden
  • Dakkoffer + dakdragers
  • Trekhaak
  • Wintersportpakket
Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de auto extra vroeg op te halen. Als je bijvoorbeeld vroeg in de ochtend wilt gaan rijden.

Vrije kilometers bij een vakantieauto huren

Huur je een auto voor de vakantie, let dan wel even op het aantal kilometers dat je rijdt. Bij de huurprijs van de auto zitten standaard 100 vrije kilometers per dag inbegrepen. Rijd je meer dan dat, dan kost het €0,18/km. Huur je bijvoorbeeld een auto voor drie weken, dan krijg je dus 2.100km van ons. Is de reis langer dan dat? Dan betaal je voor de overige kilometers €0,18/km.
Happy woman on vacation travel by car. Summer holiday and car travel concept

Leuke acties voor de vakantieseizoenen

Ga je in het hoogseizoen op vakantie? Dan zijn er vaak leuke acties!
Zomeractie

Dubbele vrije kilometers! Huur je in juli of augustus een auto of busje voor de vakantie, dan krijg je dubbele vrije kilometers. Bespaar tot wel €126 per week!


  • 1.400 vrije kilometers per week (€0,18 per extra km)
  • Vertrek- en inleverdatum tussen 1 juli en 31 augustus 2024

Wil jij een auto huren voor vakantie?

Bekijk direct het aanbod huurauto’s of neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.