U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Bus huren 9 personen

Ga je met een groep op vakantie of heb je een groepsuitje? Dan is het natuurlijk veel gezelliger om samen te reizen. Dat kan als je een bus huurt voor 9 personen!

Ruimte voor de mensen en de spullen

Ga je op vakantie met een groep? Dan is het wel zo gezellig als je samen kunt reizen. Maar in een ruime auto heb je niet alleen onvoldoende ruimte voor alle mensen, ook voor de bagage wordt het wel krap. Zeker als je ook nog allerlei kampeerbenodigdheden wilt meenemen of de ski’s en snowboards voor de wintersportvakantie. De oplossing? Een bus huren voor 9 personen! Je hebt dan niet alleen voldoende ruimte voor alle bagage, ook kun je met de hele groep in één busje reizen!

Je kunt bij Bathoorn een 9 personen busje huren voor de zomervakanties, maar ook voor wintersportvakanties. Wij zorgen dan dat er winterbanden onder de auto zitten en er sneeuwkettingen aanwezig zijn.
Van in the Middle of Bridge

Goedkoop bus huren 9 personen

In een bus voor 9 personen heb je iets minder bergruimte dan in een dubbelcabine busje, maar alsnog voldoende ruimte voor alle mensen en de bagage. Je kunt al een 9 personen busje huren vanaf €129 per dag! Met een busje bespaar je enorm op de kosten voor brandstof en eventuele andere bijkomende kosten, want je rijdt allemaal met één voertuig in plaats van met drie auto’s. Wel zo voordelig!
Scenic Fjords Route Camper Van Drive

Busje huren voor 9 personen bij Bathoorn

Wil je een busje huren voor 9 personen? Kies dan voor Bathoorn!

Bus huren 9 personen tegen scherpe all-in tarieven

Als je bij ons een busje huurt voor 9 personen, betaal je een scherp all-in tarief. Alle kosten zijn bij de huurprijs in berekend. De prijzen zijn inclusief btw, de allriskverzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag. Ga je over die 100 kilometer per dag heen? Dan betaal je €0,18/km. Lekker duidelijk!

Keuze uit een ruim aanbod 9 personen busjes

Als je een 9 personen busje wilt huren, heb je in onze vestigingen in Roden en Groningen ruime keuze uit verschillende busjes. Als je via de website een busje huurt, kun je niet kiezen voor een specifieke bus. Wil je graag een bepaalde bus huren, neem dan contact met ons op, dan checken we welke bussen beschikbaar zijn in Roden of Groningen.

Haal- en brengservice

Ben je niet in de gelegenheid om de 9 personen bus op te halen en/of weer terug te brengen? Dan kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. We spreken de locatie af waar we de bus naartoe brengen en halen deze ook weer voor je op! Wel zo makkelijk.

Andere busjes voor de verhuur

Wil je niet een busje huren voor 9 personen, maar bijvoorbeeld voor 6 personen of juist een bestelwagen met laadruimte? Ook dat kan bij Bathoorn!

6 personen busje huren

Ga je met een groep op vakantie en heb je veel bagage? Huur dan een dubbelcabine busje voor 6 personen!

Busje huren voor vakantie

Ga je op vakantie en heb je veel spullen mee? Bijvoorbeeld omdat je gaat kamperen of je gaat op wintersport. Huur dan een busje met voldoende laadruimte.

Verhuiswagen huren

Ga je verhuizen? Dan is een bestelwagen of bakwagen ideaal! Of je nu weinig spullen wilt verhuizen of een grote inboedel, wij hebben een verhuiswagen voor jou.

Wil je een busje huren voor 9 personen?

Bekijk direct het aanbod busjes of neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.