U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Elektrische auto huren

Wil jij een steentje bijdragen aan het milieu door te rijden in een elektrische auto? Elektrische auto’s zijn een steeds beter alternatief voor benzine- en dieselauto’s. Bij Bathoorn verhuren we daarom ook volledig elektrische auto’s.

Actieradius geen probleem meer!

Waar de lage actieradius voorheen nog vaak een drempel was om een elektrische auto te huren, is dit tegenwoordig niet meer het geval. De nieuwste elektrische auto’s hebben een actieradius tot wel 450 kilometer. Dit hoeft dus geen probleem meer te zijn! Daarnaast hebben we in Nederland een goede infrastructuur voor laadpalen. Zo hoef je nooit bang te zijn dat de accu leeg raakt.

Elektrische auto huren tegen scherpe all-in tarieven

Als je een elektrische auto koopt, ben je vaak duurder uit dan bij de aanschaf van een benzine- of dieselauto. Daarom denk je misschien dat een elektrische auto huren ook duurder. Dat is bij ons niet het geval! De huurtarieven van elektrische auto’s zijn hetzelfde als de huurtarieven van auto’s met een verbrandingsmotor.

Bespaar op de kosten voor brandstof

Wil je een elektrische auto huren, dan bespaar je op de kosten voor brandstof. Elektriciteit is een stuk goedkoper dan benzine of diesel. Dit is een groot voordeel van het huren van een elektrische auto. Zeker omdat als je een auto bij ons huurt, je verplicht bent om de auto afgetankt weer af te leveren.

Huurperiode

Huurprijs min.

Huurprijs max.

*Genoemde prijzen zijn exclusief de extra huuropties, zoals het verlagen van het eigen risico.

Elektrische auto huren bij Bathoorn

Wil je een elektrische auto huren? Dan kies je voor Bathoorn Autoverhuur!

Elektrische auto huren tegen scherpe all-in tarieven

Als je bij ons een elektrische auto huurt, betaal je een scherp all-in tarief. Alle kosten zijn in de huurprijs inbegrepen. De prijzen zijn inclusief btw, allriskverzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag. Ga je daaroverheen, dan betaal je €0,18/km. Lekker duidelijk!

Keuze uit het complete aanbod van elektrische auto’s

Als je een elektrische auto wilt huren voor een dag, weekend, week of zelfs maand, heb je bij ons keuze uit het complete aanbod van beschikbare elektrische auto’s. We hebben een vestiging in Roden en in Groningen. Hierdoor is het aanbod elektrische auto’s groot en is er altijd wel een geschikte auto beschikbaar.

Haal- en brengservice

Ben je niet in de gelegenheid om de auto op te halen of te brengen? Als je geen (eigen) auto tot je beschikking hebt, kan het een uitdaging zijn om de auto te halen en te brengen. Als dat het geval is kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Wil jij een elektrische auto huren?

Bekijk dan direct het aanbod elektrische auto’s of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.