U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Bus huren vakantie

Ga je op vakantie en wil je graag een busje huren zodat je gezellig samen kunt rijden of extra bagage kunt meenemen? Of je nu in Nederland blijft, gaat kamperen in Frankrijk of op wintersport gaat naar Oostenrijk, bij Bathoorn huur jij de ideale bus huren voor vakantie.

Bus huren naar het buitenland

Heb je een personenbus nodig voor een groepsreisje? Een auto met veel ruimte voor de ski’s en snowboards? Wat de reden ook is, bij Bathoorn huur jij eenvoudig een busje voor de vakantie. Met een busje van Bathoorn ga je onbezorgd op vakantie. Wij zorgen ervoor dat het busje helemaal klaar is voor vertrek en uitgerust is met alle benodigdheden die je nodig hebt in het land waar je naartoe gaat, zoals gele hesjes en sneeuwkettingen.

Met een veilig gevoel op vakantie

Niet alleen zorgen we ervoor dat de busjes goed worden onderhouden, ook zitten pechhulp en verzekeringen bij de huurprijs inbegrepen. Dus krijg je pech onderweg, in Nederland of in het buitenland, we zijn er voor je. Je kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken, dan vertellen we je precies wat je moet doen. Daarnaast is de bus in Nederland en in de meest (West-)Europese landen goed verzekerd. Hiermee is in principe alle schade aan de huurauto gedekt.

Busje huren voor wintersport

Ga je op wintersport en wil je graag een busje huren zodat je extra ruimte hebt voor alle bagage? Dat begrijpen we! Daarom kun je bij ons eenvoudig een bus huren om mee op wintersport te gaan. Zonder extra kosten en zonder addertjes onder het gras. Je kunt naar alle landen die op de groene kaart staan. Dus of je nu naar Duitsland wilt, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië of Frankrijk, met een busje van Bathoorn kan het allemaal.
Busjes huren Bathoorn 2

Busje huren met alle extra’s

Huur je bij ons een busje voor de vakantie, dan kun je er allerlei extra’s bijboeken voor optimaal comfort:

  • Extra bestuurder
  • Inzittenden verzekering
  • Navigatiesysteem
  • Kinderzitje
  • Winterbanden
  • Trekhaak
Daarnaast kun je ook kiezen voor een early pickup en kun je het eigen risico verlagen naar €350.

Vrije kilometers bij een bus huren voor vakantie

Wil je een bus huren voor vakantie, let dan wel even op de kilometers die je rijdt. Bij de huurprijs van de bus zijn standaard 100 vrije kilometers per dag inbegrepen. Rijd je meer dan dat, dan kost het €0,18/km. Huur je bijvoorbeeld een busje voor drie weken, dan krijg je van ons 2.100km. Is de reis langer dan dat? Dan betaal je voor de overige kilometers €0,18/km.
Happy woman on vacation travel by car. Summer holiday and car travel concept

Leuke acties voor de vakantieseizoenen

Ga je in het hoogseizoen op vakantie? Dan zijn er vaak leuke acties!
Zomeractie

Dubbele vrije kilometers! Huur je in juli of augustus een auto of busje voor de vakantie, dan krijg je dubbele vrije kilometers. Bespaar tot wel €126 per week!


  • 1.400 vrije kilometers per week (€0,18 per extra km)
  • Vertrek- en inleverdatum tussen 1 juli en 31 augustus 2024

Wil jij een bus huren voor vakantie?

Bekijk dan direct het aanbod busjes of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.