U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Auto huren voor 1 dag

Heb je een auto nodig voor één dag? Misschien omdat je partner de auto nodig heeft, je een dagje weg wilt of een dagje wilt toeren in een luxe bolide. Bij Bathoorn Autoverhuur kun jij eenvoudig een auto huren voor 1 dag.

1 dag een auto huren

Wat de reden ook is, soms is het een uitkomst als je een auto kunt huren voor een dag. En dat kan bij ons. Niet alle verhuurbedrijven bieden verhuur voor één dag aan, of je betaalt de hoofdprijs. Dit is natuurlijk logisch omdat er schoonmaak-, administratie- en personeelskosten bij komen kijken. Bij Bathoorn kun je wel een auto huren voor een dag. Je betaalt niets extra’s, gewoon onze vaste lage dagprijs. Huur je de auto voor een week of langer? Dan wordt het dagtarief nog lager!

Eén dag huren tegen lage tarieven

Onze huurauto’s zijn altijd scherp geprijsd. We hebben niet alleen auto’s in verschillende categorieën, maar ook de mogelijkheid om een bestickerde auto te huren. Deze huur je al voor €29 per dag! Naast de compacte auto met stickers, hebben we ook ruime en luxe auto’s te huur, voor een dag, een week of zelfs een maand. En dat alles tegen scherpe all-in tarieven!

De huurauto’s zijn ingedeeld in 5 categorieën:

Compact

Midden

Ruim

Groot

MPV

Binnen de categorieën is er keuze uit handgeschakelde auto’s of automaten. Daarnaast hebben we ook elektrische auto’s in de verhuur.

Hatchback

Categorie

Prijs min.

Prijs max.

SUV

Categorie

Prijs min.

Prijs max.

Elektrisch

Categorie

Prijs min.

Prijs max.

Stations

Categorie

Prijs min.

Prijs max.

*Genoemde prijzen zijn exclusief de extra huuropties, zoals het verlagen van het eigen risico.

Auto huren voor één dag bij Bathoorn

Wil je een auto huren voor 1 dag? Dan kies je voor Bathoorn!

Auto huren voor 1 dag tegen scherpe all-in tarieven

Als je bij ons een auto huurt voor een dag, betaal je een scherp all-in tarief. Alle kosten zijn in de huurprijs die jij online ziet berekend. Alle prijzen zijn inclusief de btw, de allriskverzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag. Ga je over die 100 kilometer per dag heen? Dan betaal je €0,18 per kilometer. Lekker duidelijk!

Keuze uit het complete aanbod van huurauto’s

Als je een auto wilt huren voor een dag, heb je bij ons de keuze uit het complete aanbod beschikbare auto’s. Of je nu een compact autootje wilt huren of een ruime SUV. Je kunt alle auto’s huren, hoe kort of lang de periode ook is.

Haal- en brengservice

Ben jij niet in de gelegenheid om de auto op te halen of te brengen? Het kan zijn dat je geen eigen auto tot je beschikking hebt, dan kan het een uitdaging zijn om de huurauto zelf te halen, te brengen en weer thuis te komen. Mocht het jou niet lukken, dan zetten we onze haal- en brengservice in!

Andere periodes voor autoverhuur

Wil jij niet een auto huren voor een dag, maar voor een week of een maand? Geen probleem! Voor iedere periode kun jij een auto huren.

Auto huren voor een week

Heb je een auto nodig voor een week? Kies uit een van de vele modellen die we aanbieden.

Auto huren voor een maand

Ga je langere tijd weg en heb je een auto nodig voor een maand? Dan kun je bij ons eenvoudig een auto huren.

Wil jij een auto huren voor een dag?

Bekijk direct het aanbod aan huurauto’s of neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.