U bevindt zich hier:

Bathoorn Autoverhuur is trotse partner van

Onderdeel van Autohopper

Bathoorn Autoverhuur is als autoverhuurder onderdeel van Autohopper.

Autohopper

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Het autoverhuurbedrijf heeft meer dan 100 vestigingen en heeft daarmee het grootste aantal vestigingen in Nederland. Bij Autohopper kun je terecht voor het huren van alle soorten auto’s en busjes. Van een compacte Toyota Aygo tot een bakwagen met elektrische laadlift.
Onderdeel van Autohopper
car

De kernwaarden van Autohopper

Mobiliteit moet bereikbaar zijn voor iedereen. Dat is waar Autohopper voor staat. Dit doen ze door het aanbieden van scherp geprijsde huurauto’s, heldere voorwaarden en een vestiging binnen een straal van 20km van elke postcode in Nederland.

Elke vestiging wordt gedreven door een lokale ondernemer die het verlenen van de beste service belangrijk vindt. Want bij wie kun je nu beter terecht dan de lokale garagehouder waar je altijd komt?

Contact met Autohopper

Ben je niet tevreden over de service van Bathoorn Autoverhuur? Of heb je suggesties om onze dienstverlening te verbeteren? Dan horen we dat graag en hopen dat je contact met ons opneemt. Heb je vragen, suggesties, klachten of opmerkingen waarmee je niet bij Bathoorn Autoverhuur terecht kunt? Dan kun je contact opnemen met het hoofdkantoor van Autohopper.